Χώροι εκδηλώσεων

Η εταιρεία μας προσφέρει μία πλήρη και ολοκληρωμένη λύση ασφάλειας που καλύπτει κάθε ανάγκη ενός χώρου εκδηλώσεων. Η προτεινόμενη λύση αποτελείται από τα παρακάτω :

  • Υπηρεσίες Ασφάλειας Χώρων & Φύλαξης
  • Συστήματα Συναγερμού και Πυρανίχνευσης
  • Συστήματα Περιμετρικής Προστασίας
  • Συστήματα CCTV
  • Υπηρεσίες Κ.Λ.Σ. Συναγερμού και Εικόνας
  • Υπηρεσίες Περιπολίας

Υπηρεσίες Ασφάλειας

Ειδικά εκπαιδευμένοι φύλακες εξασφαλίζουν κατά την διάρκεια λειτουργίας του χώρου την ασφάλεια του πλήθους και την παροχή οποιαδήποτε βοήθειας απαιτηθεί. Παρέχονται πρώτες βοήθειες και κλήση των αρμόδιων αρχών σε περίπτωση περιστατικού υγείας ανθρώπου. Βοηθούν το πλήθος να αντιμετωπίσει ψύχραιμα καταστάσεις πανικού προτείνοντας τους την σωστή ενέργεια αντίδρασης. Προλαμβάνουν και αποτρέπουν οποιαδήποτε διένεξη προκύψει μεταξύ των καλεσμένων, σβήνοντας άμεσα όποια κατάσταση τείνει να αποβεί μη ελέγξιμη.

Μελετούν τον χώρο εκδηλώσεων και προτείνουν αλλαγές στην υποδομή του για την πρόληψη όποιας κακόβουλης ή επικίνδυνης ενέργειας δύναται να πραγματοποιηθεί. Εντοπίζουν τα ευαίσθητα σημεία του χώρου, μειώνουν τον βαθμό αδυναμίας τους, ελέγχοντας τα με μεγαλύτερη ένταση.

 

Συστήματα Συναγερμού

Τα συστήματα συναγερμού περιλαμβάνουν τον κεντρικό πίνακα ελέγχου ο οποίος τοποθετείται σε επιλεγμένο σημείο με δυσκολία πρόσβασης. Η μεγάλη διάρκεια εντοπισμού του από τους διαρρήκτες επιτρέπει στο σύστημα να ειδοποιήσει το Κέντρο Λήψεως Συναγερμού και Εικόνας και αυτό με την σειρά του την αρμόδια Αστυνομική Αρχή.

Τα ραντάρ και οι μαγνητικές επαφές ελέγχουν και προστατεύουν χώρους και πιθανά σημεία διάρρηξης. Οι πολλαπλές εξωτερικές και εσωτερικές σειρήνες αναλαμβάνουν να εκφοβίσουν τον εισβολέα. Ειδικές λύσεις εμποδίζουν την απενεργοποίηση τους με την χρήση αφρού (κιτ αντι-αφρού).

Λύσεις GSM και GPRS επιτρέπουν στο σύστημα να στείλει σήματα πιθανής διάρρηξης στο Κέντρο Λήψεως Σημάτων Συναγερμού και Εικόνας ή στον ιδιοκτήτη της επιχείρησης στο κινητό του ακόμα και αν έχουν κοπεί οι τηλεφωνικές επικοινωνίες. Επίσης επιτρέπουν τον χειρισμό των βασικών λειτουργιών του απομακρυσμένα μέσω τηλεφώνου.

 

Συστήματα Πυρανίχνευσης

Περιφερειακά αισθητήρια πυρανίχνευσης μπορούν να συνδυασθούν με το σύστημα συναγερμού για να προσφέρουν έγκαιρο εντοπισμό εστίας πυρκαγιάς.

 

Συστήματα περιμετρικής προστασίας

Εξωτερικά ραντάρ και Beams καλύπτουν τον περιβάλλοντα χώρο, όπως κήπους και μεγάλα μπαλκόνια. Εξωτερικές Κουρτίνες κοντά στα κουφώματα αλουμινίου προσφέρουν ένα ακόμα σημείο ελέγχου.

 

Συστήματα CCTV

Τα συστήματα CCTV περιλαμβάνουν τις εσωτερικές ή εξωτερικές κάμερες και το σύστημα καταγραφής εικόνας (DVR). Οι κάμερες με ενσωματωμένα IR προσφέρουν καθαρή ασπρόμαυρη εικόνα τις νυχτερινές ώρες.

Τα DVR προσφέρουν την δυνατότητα απομακρυσμένης παρακολούθησης της εικόνας τους μέσω κινητού δίνοντας την δυνατότητα στον χρήστη να ελέγξει και οπτικά ένα σήμα συναγερμού. Η εικόνα των καμερών μπορεί να παρακολουθείται από πολλές τηλεοράσεις σε διαφορετικά σημεία της οικίας σε κάποια από τα κανάλια της.

 

Υπηρεσίες Περιπολίας

Όλα τα ανωτέρω μπορούν να συνδυασθούν με Υπηρεσίες Περιπολίας. Οχήματα περιπολίας που προσεγγίζουν τον χώρο εκδηλώσεων σε μικρό χρονικό διάστημα από την ώρα λήψης του σήματος συναγερμού βοηθώντας τον ειδικευμένο φύλακα και την Ελληνική Αστυνομία στο έργο της αυξάνουν σημαντικά το ποσοστό παρεχόμενης ασφάλειας.