Banner Επιχειριασιακό πρόγραμμα ΕΣΠΑ 2014-2020
Banner Επιχειριασιακό πρόγραμμα ΕΣΠΑ 2014-2020
  • Εκτύπωση
  • Πίσω

Βιομηχανικές εγκαταστάσεις

Η εταιρεία μας προσφέρει μία πλήρη και ολοκληρωμένη λύση ασφάλειας που καλύπτει κάθε ανάγκη μίας βιομηχανικής εγκατάστασης. Η προτεινόμενη λύση αποτελείται από τα παρακάτω :

  • Συστήματα Συναγερμού
  • Συστήματα Πυρανίχνευσης
  • Συστήματα Περιμετρικής Προστασίας
  • Συστήματα CCTV
  • Σύστημα Access Control
  • Σύστημα Φωτισμού
  • Υπηρεσίες Κ.Λ.Σ. Συναγερμού και Εικόνας
  • Υπηρεσίες Φύλαξης και Περιπολίας

Συστήματα Συναγερμού

Τα συστήματα συναγερμού περιλαμβάνουν τον κεντρικό πίνακα ελέγχου ο οποίος τοποθετείται σε επιλεγμένο σημείο με δυσκολία πρόσβασης. Η μεγάλη διάρκεια εντοπισμού του από τους διαρρήκτες επιτρέπει στο σύστημα να ειδοποιήσει το Κέντρο Λήψεως Συναγερμού και Εικόνας και αυτό με την σειρά του την αρμόδια Αστυνομική Αρχή.

Τα ραντάρ και οι μαγνητικές επαφές ελέγχουν και προστατεύουν χώρους και πιθανά σημεία διάρρηξης. Οι πολλαπλές εξωτερικές και εσωτερικές σειρήνες αναλαμβάνουν να εκφοβίσουν τον εισβολέα. Ειδικές λύσεις εμποδίζουν την απενεργοποίηση τους με την χρήση αφρού (κιτ αντι-αφρού).

Λύσεις GSM και GPRS επιτρέπουν στο σύστημα να στείλει σήματα πιθανής διάρρηξης στο Κέντρο Λήψεως Σημάτων Συναγερμού και Εικόνας ή στον ιδιοκτήτη της επιχείρησης στο κινητό του ακόμα και αν έχουν κοπεί οι τηλεφωνικές επικοινωνίες. Επίσης επιτρέπουν τον χειρισμό των βασικών λειτουργιών του απομακρυσμένα μέσω τηλεφώνου.

 

Συστήματα Πυρανίχνευσης

Τα συστήματα πυρανίχνευσης προσφέρουν την δυνατότητα άμεσου εντοπισμού μιας εστίας φωτιάς με αποτέλεσμα την αποτελεσματική κατάσβεση της αποσοβώντας εκτεταμένες καταστροφές. Η Συμβατική Πυρανίχνευση προσφέρει απλότητα και χαμηλό κόστος στις μικρές και μεσαίες εγκαταστάσεις, ενώ η Διευθυνσιοδοτημένη Πυρανίχνευση μπορεί να καλύψει ιδιαίτερα πολύπλοκες και απαιτητικές εφαρμογές.

Ο χειρισμός τους είναι απλός και λειτουργικός προσφέροντας στον χρήστη ευκολία χρήσης και αίσθημα ασφάλειας. Η μεγάλη γκάμα των περιφερειακών συσκευών (όλων των τύπων ανιχνευτών, κομβίων, φαροσειρήνων εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, κομβίων συγκράτησης θυρών) μπορεί να καλύψει την απαίτηση κάθε ιδιαιτερότητας. Η γκάμα προϊόντων Marine και Αντιεκρηκτικού τύπου επιτρέπει την υλοποίηση των συγκεκριμένων λύσεων σε ιδιαίτερα περιβάλλοντα εργασίας με αντίξοες συνθήκες λειτουργίας.

 

Συστήματα περιμετρικής προστασίας

Εξωτερικά ραντάρ και Beams καλύπτουν τον περιβάλλοντα χώρο, όπως κήπους και μεγάλα μπαλκόνια. Εξωτερικές Κουρτίνες κοντά στα κουφώματα αλουμινίου προσφέρουν ένα ακόμα σημείο ελέγχου.

 

Συστήματα CCTV

Τα συστήματα CCTV περιλαμβάνουν τις εσωτερικές ή εξωτερικές κάμερες και το σύστημα καταγραφής εικόνας (DVR). Οι κάμερες με ενσωματωμένα IR προσφέρουν καθαρή ασπρόμαυρη εικόνα τις νυχτερινές ώρες.

Περιστρεφόμενες κάμερες PTZ 360 μοιρών μπορούν να παρακολουθούν πολλά διαφορετικά σημεία, πραγματοποιώντας συνεχείς περιπολίες ή να περιστρέφονται προς ένα χώρο όταν αυτός δώσει συναγερμό από το αντίστοιχο αισθητήριο.  

Τα DVR προσφέρουν την δυνατότητα απομακρυσμένης παρακολούθησης της εικόνας τους μέσω κινητού δίνοντας την δυνατότητα στον χρήστη να ελέγξει και οπτικά ένα σήμα συναγερμού. Η εικόνα των καμερών μπορεί να παρακολουθείται από πολλές τηλεοράσεις σε διαφορετικά σημεία της οικίας σε κάποια από τα κανάλια της.

 

Σύστημα Access

Ένα σύστημα Access Control προσφέρει την δυνατότητα δημιουργίας πολλαπλών ζωνών πρόσβασης και την διαβαθμισμένη πρόσβαση σε ιδιαίτερα ευαίσθητους χώρους.

Τα αυτόνομα συστήματα προσφέρουν λύση χαμηλού κόστους για εγκαταστάσεις χαμηλών απαιτήσεων (ελεγχόμενη πρόσβαση εισόδου – εξόδου σε μία θύρα). Τα κεντρικά συστήματα (τοπικά ή δικτυακά) καλύπτουν πολύπλοκες και απαιτητικές εγκαταστάσεις προσφέροντας μεγάλη επεκτασιμότητα, πλήρες ιστορικό εισόδου-εξόδου ανά εργαζόμενο, ορισμό χρονικής διάρκειας πρόσβασης (μόνο Δευτέρα έως Παρασκευή 8:00 πμ – 4:00 μμ), δυνατότητα συνδυαστικής λειτουργίας με συστήματα καμερών.

Η πραγματοποίηση του ελέγχου γίνεται με κωδικό, εκτυπωμένη κάρτα με τα στοιχεία του εργαζόμενου και φωτογραφία αν το επιθυμούμε, tag ή δακτυλικά αποτυπώματα. Απλές ηλεκτρικές κλειδαριές ή κλειδαριές ασφαλούς λειτουργίας (ανοίγουν σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης), ηλεκτρομαγνήτες συγκράτησης θυρών, κομβία απελευθέρωσης θυρών και εκτυπωτές καρτών ολοκληρώνουν την συνολική λύση.

 

Σύστημα Φωτισμού

Προβολείς Led λευκού φωτός νέας τεχνολογίας με χαμηλή κατανάλωση, φωτίζουν τα ευαίσθητα σημεία του περιβάλλοντα χώρου, κάνοντας ευκολότερη την ανίχνευση της όποιας εισβολής καθώς και την αναγνώριση του υπόπτου, είτε αυτή πραγματοποιείται με σύστημα καμερών είτε με ειδικά εκπαιδευμένο φύλακα.

 

Υπηρεσίες Φύλαξης και Περιπολίας

Όλα τα ανωτέρω μπορούν να συνδυασθούν με Υπηρεσίες Φύλαξης και Περιπολίας. Φύλακας με οκτάωρη παρουσία κυρίως τις νυχτερινές ώρες και οχήματα περιπολίας που προσεγγίζουν την οικία σε μικρό χρονικό διάστημα από την ώρα λήψης του σήματος συναγερμού βοηθώντας την Ελληνική Αστυνομία στο έργο της αυξάνουν σημαντικά το ποσοστό παρεχόμενης ασφάλειας.  

Banner Ψηφιακός Μετασχηματισμός Ελλάδα 2.0